Video: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer stralen na huwelijksceremonie

Video: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer stralen na huwelijksceremonie

Zaterdag 30 juli 2022 om 22:10

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn vandaag in het huwelijksbootje gestapt. Ondanks dat Maxime eerder nog aangaf haar bruiloft simpel te willen houden, werd het toch een sprookjeshuwelijk.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Maxime Meiland</em> en <em>Leroy Molkenboer</em> stralen na huwelijksceremonie Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn vandaag in het huwelijksbootje gestapt. Ondanks dat Maxime eerder nog aangaf haar bruiloft simpel te willen houden, werd het toch een sprookjeshuwelijk. Tekst gaat verder onder de video. HuwelijksceremonieWe zien hoe Leroy in een sportauto aankomt op het landgoed, waarna Maxime, die weggeven wordt door moeder Erica, naar het altaar loopt. De rest van de familie Meiland zit vooraan en pinkt tijdens de ceremonie een traantje weg. Claire brengt vervolgens de ringen. Het pasgetrouwde stel straalt na de huwelijksceremonie. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Maxime Meiland straalt in klassieke trouwjurk met sluier (video) Bekijk deze video » Exclusieve beelden: Maxime Meiland en Leroy geven elkaar het jawoord Bekijk deze video »
Entertainment :

Huwelijksceremonie
We zien hoe Leroy in een sportauto aankomt op het landgoed, waarna Maxime, die weggeven wordt door moeder Erica, naar het altaar loopt. De rest van de familie Meiland zit vooraan en pinkt tijdens de ceremonie een traantje weg. Claire brengt vervolgens de ringen. Het pasgetrouwde stel straalt na de huwelijksceremonie.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's