Zien: Publieksvriendelijke actie van boeren bij concert André Rieu valt in de smaak

Zien: Publieksvriendelijke actie van boeren bij concert André Rieu valt in de smaak

Zaterdag 30 juli 2022 om 22:28

Zo'n veertig tractoren staan zaterdagnamiddag op de Markt in Maastricht. De trekkers vetrokken eerder op de dag vanaf het stadion van MVV en reden door de stad naar de Markt, bij het stadhuis. Eén trekker staat op het Vrijthof, waar André Rieu zaterdagavond een concert geeft.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Publieksvriendelijke actie</em> van boeren bij <em>concert André Rieu</em> valt in de smaak Zo'n veertig tractoren staan zaterdagnamiddag op de Markt in Maastricht. De trekkers vetrokken eerder op de dag vanaf het stadion van MVV en reden door de stad naar de Markt, bij het stadhuis. Eén trekker staat op het Vrijthof, waar André Rieu zaterdagavond een concert geeft. Tekst gaat verder onder de video. Publieksvriendelijke actieHet gaat om een publieksvriendelijke actie van de boeren, die een statement tegen het stikstofbeleid van de regering maken. "Een actie bij André Rieu, een mooie plaats, want daar komen veel mensen op af", zei agrariër Stan Wolfhagen. De boeren kunnen in Maastricht op de nodige sympathie rekenen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Renze botst met boer Dolf over protest: ‘Je snapt dat dat geen goed argument is’ Bekijk deze video » Boerenprotest zorgt voor gevaar op snelwegen: brand en ongelukken door autobanden Bekijk deze video »
Nieuws :

Publieksvriendelijke actie
Het gaat om een publieksvriendelijke actie van de boeren, die een statement tegen het stikstofbeleid van de regering maken. "Een actie bij André Rieu, een mooie plaats, want daar komen veel mensen op af", zei agrariër Stan Wolfhagen. De boeren kunnen in Maastricht op de nodige sympathie rekenen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's