Mooiste beelden: huwelijk Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Mooiste beelden: huwelijk Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

Gisteren was de grote dag van Maxime Meiland en haar man Leroy. Zij gaven elkaar op 30 juli het jawoord. In de onderstaande video bespreekt de Shownieuws-tafel alle ins en outs. Natuurlijk zie je de beelden van Maxime's trouwdag.

Lees verder onder de video.

Mooiste beelden: huwelijk <em>Maxime Meiland</em> en <em>Leroy Molkenboer</em> Gisteren was de grote dag van Maxime Meiland en haar man Leroy. Zij gaven elkaar op 30 juli het jawoord. In de onderstaande video bespreekt de Shownieuws-tafel alle ins en outs. Natuurlijk zie je de beelden van Maxime's trouwdag. Lees verder onder de video. "Heerlijk om naar te kijken"Iris van Lunenberg vond het huwelijk heerlijk om naar te kijken. Ze spreekt over de mooie jurk van Maxime en het pak van Erica. Ook kleine Claire, die de ringen gaf, zag er prachtig uit. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zullen we meer beelden zien van de huwelijksdag. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Exclusieve beelden: Maxime Meiland en Leroy geven elkaar het jawoord Bekijk deze video » Video: Maxime Meiland en Leroy Molkenboer stralen na huwelijksceremonie Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

"Heerlijk om naar te kijken"
Iris van Lunenberg vond het huwelijk heerlijk om naar te kijken. Ze spreekt over de mooie jurk van Maxime en het pak van Erica. Ook kleine Claire, die de ringen gaf, zag er prachtig uit. In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland zullen we meer beelden zien van de huwelijksdag.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV