André Rieu en de Oranjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending

André Rieu en de Oranjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Concertspecial: André Rieu en de Oranjes

André Rieu en de Oranjes gemist? Bekijk hier de hele uitzending André Rieu is een favoriete artiest van heel veel mensen en ook de Koninklijke familie is groot fan van de Maastrichtenaar. Hij trad regelmatig op voor de familie en in de special André Rieu en de Oranjes zien we een heel aantal van de hoogtepunten van de optredens terugkomen. ValkenburgIn 2011 trad Rieu voor het eerst op voor de Oranjes, namelijk in de grotten van Valkenburg voor onder meer Koningin Beatrix. Veruit het meest bijzondere optreden voor André zelf was de muzikale inkleding van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander in 2013. ToelichtingenIn deze special zijn concertstukken van verschillende optredens voor het koningshuis te zien, afgewisseld met persoonlijke toelichtingen van Rieu. Dit geeft een uniek kijkje in de meest indrukwekkende concerten van André Rieu. Bekijk ook Op1 gemist? Limburg is de minst Oranjegezinde provincie van Nederland Bekijk deze video » Zien: Jochem Myjer imiteert André Rieu op Leids Grachtenconcert (video) Bekijk deze video » Zoon over André Rieu vlak voor optreden op Vrijthof: 'Hij zat net op de pot' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

André Rieu is een favoriete artiest van heel veel mensen en ook de Koninklijke familie is groot fan van de Maastrichtenaar. Hij trad regelmatig op voor de familie en in de special André Rieu en de Oranjes zien we een heel aantal van de hoogtepunten van de optredens terugkomen.

Valkenburg
In 2011 trad Rieu voor het eerst op voor de Oranjes, namelijk in de grotten van Valkenburg voor onder meer Koningin Beatrix. Veruit het meest bijzondere optreden voor André zelf was de muzikale inkleding van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander in 2013.

Toelichtingen
In deze special zijn concertstukken van verschillende optredens voor het koningshuis te zien, afgewisseld met persoonlijke toelichtingen van Rieu. Dit geeft een uniek kijkje in de meest indrukwekkende concerten van André Rieu.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV