Zomergasten met Sandra Phlippen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zomergasten met Sandra Phlippen gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Zomergasten met Sandra Phlippen

Zomergasten met Sandra Phlippen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten is komende zondag toe aan de tweede aflevering. We zien de ideale tv-avond van Sandra Philippen, hoofdeconoom van de ABN AMRO en sociologe. Aan de hand van zelfgekozen fragmenten bespreekt Janine Abbring met Philippen haar avond. Alle fragmenten uit deze uitzending Sandra Phlippen zondag in Zomergasten: 'Mijn familie dagdroomde over Zomergasten' Bekijk deze video » Populisme en klimaatSandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN AMRO, geldt als een van de invloedrijkste Nederlandse economen van dit moment. Ze was eerder ook columniste en chef van de economieredactie bij het AD. Populisme en klimaatverandering zijn haar belangrijkste onderzoeksgebieden, naar eigen zeggen haar levenswerk: "We leven in een tijd die begint te lijken op een perfecte storm. Een nieuw perspectief op welvaart waarin klimaat en welzijn centraal staan." Arthouse-filmNaast al die zaken is Philippen ook nog een enorme filmfanaat. Ze komt uit een familie van arthouse-filmliefhebbers en een Zomergasten-film en andere filmfragmenten uitzoeken was voor Philippen dan ook een bijna heilig moment: "Ik zal fragmenten laten zien die mij en mijn blik op de wereld gevormd hebben en die de grote maatschappelijke verandering tonen waar wij nu middenin staan" Bekijk ook Sandra Phlippen: "Het is niet gek dat de economie krimpt" (video) Bekijk deze video » Op1: Hoofdeconoom van ABNAMRO Sandra Phlippen over gevolgen corona Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten is komende zondag toe aan de tweede aflevering. We zien de ideale tv-avond van Sandra Philippen, hoofdeconoom van de ABN AMRO en sociologe. Aan de hand van zelfgekozen fragmenten bespreekt Janine Abbring met Philippen haar avond.

Populisme en klimaat
Sandra Phlippen, hoofdeconoom bij ABN AMRO, geldt als een van de invloedrijkste Nederlandse economen van dit moment. Ze was eerder ook columniste en chef van de economieredactie bij het AD. Populisme en klimaatverandering zijn haar belangrijkste onderzoeksgebieden, naar eigen zeggen haar levenswerk: "We leven in een tijd die begint te lijken op een perfecte storm. Een nieuw perspectief op welvaart waarin klimaat en welzijn centraal staan."

Arthouse-film
Naast al die zaken is Philippen ook nog een enorme filmfanaat. Ze komt uit een familie van arthouse-filmliefhebbers en een Zomergasten-film en andere filmfragmenten uitzoeken was voor Philippen dan ook een bijna heilig moment: "Ik zal fragmenten laten zien die mij en mijn blik op de wereld gevormd hebben en die de grote maatschappelijke verandering tonen waar wij nu middenin staan"

Bekijk hier alle video's en artikelen van Zomergasten


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV