Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag kun je op NPO 3 kijken naar de laatste aflevering van de veelgeprezen komische dramaserie Jos met Diederik Ebbinge in de hoofdrol. Hoe loopt het verhaak van de meest oprechte man ooit af? Goede bedoelingenMet de verhuizing van Esther en Rianne, de dagvaarding van Ineke, het vertrek van Claire en het werk dat aan hem blijft trekken, loopt de druk op bij Jos. Hij bedenkt een plan voor hem en zijn dochters om tot rust te komen. Totdat al zijn goede bedoelingen, en het altijd voor iedereen klaar staan, hem teveel wordt. Lees ook onze serierecensie van Jos. PuurheidJos is de meest oprechte man die je ooit ontmoet hebt. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaarstaat. Zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt maakt dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt. :[broadcast:videos](ids:"474411,474340" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Jos gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Zondag kun je op NPO 3 kijken naar de laatste aflevering van de veelgeprezen komische dramaserie Jos met Diederik Ebbinge in de hoofdrol. Hoe loopt het verhaak van de meest oprechte man ooit af?

Goede bedoelingen
Met de verhuizing van Esther en Rianne, de dagvaarding van Ineke, het vertrek van Claire en het werk dat aan hem blijft trekken, loopt de druk op bij Jos. Hij bedenkt een plan voor hem en zijn dochters om tot rust te komen. Totdat al zijn goede bedoelingen, en het altijd voor iedereen klaar staan, hem teveel wordt.

Lees ook onze serierecensie van Jos.

Puurheid
Jos is de meest oprechte man die je ooit ontmoet hebt. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaarstaat. Zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt maakt dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt.

:[broadcast:videos](ids:"474411,474340" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's