Een huis vol gemist? Familie Buddenbruck viert Koningsdag in Maastricht

Een huis vol gemist? Familie Buddenbruck viert Koningsdag in Maastricht

Zondag 31 juli 2022 om 09:41

Een Huis Vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

<em>Een huis vol</em> gemist? <em>Familie Buddenbruck</em> viert Koningsdag in Maastricht Een Huis Vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. De familie Buddenbruck is in Maastricht voor Koningsdag. Ze hebben geluk, want ze hebben een plek op de eerste rang weten te bemachtigen. Je ziet het in bovenstaand fragment van Een Huis Vol. Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hierboven. Een Huis Vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Een Huis Vol gemist? Familie Cudogham gaat naar de tandarts (video) Bekijk deze video » Een Huis Vol gemist? Familie-uitbreiding bij de Buddenbruckjes: 'De 12e!' (video) Bekijk deze video »
TV :
Een huis vol gemist? Familie Buddenbruck viert Koningsdag in Maastricht

De familie Buddenbruck is in Maastricht voor Koningsdag. Ze hebben geluk, want ze hebben een plek op de eerste rang weten te bemachtigen. Je ziet het in bovenstaand fragment van Een Huis Vol.

Bekijk het fragment uit Een Huis Vol hierboven. Een Huis Vol is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Een Huis Vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's