Het beste antwoord: Albert maakt cruciale fout en verwacht het ergste

Het beste antwoord: Albert maakt cruciale fout en verwacht het ergste

In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel volgers heeft gravin Eloise op Instagram?' Kandidaat Albert lijkt zijn antwoord niet volledig ingevuld te hebben en dat valt Winston Gerschtanowitz meteen op: "Ik heb het idee dat het snel eindigt vandaag voor mij", zegt Albert na Wintons opmerking. Bekijk het fragment uit Het beste antwoord hieronder.

De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Het beste antwoord</em>: Albert maakt cruciale fout en verwacht het ergste In de spelshow Het beste antwoord is het de vraag 'Hoeveel volgers heeft gravin Eloise op Instagram?' Kandidaat Albert lijkt zijn antwoord niet volledig ingevuld te hebben en dat valt Winston Gerschtanowitz meteen op: "Ik heb het idee dat het snel eindigt vandaag voor mij", zegt Albert na Wintons opmerking. Bekijk het fragment uit Het beste antwoord hieronder. De kennisquiz Het beste antwoord is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het beste antwoord terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Het beste antwoord: Loes denkt dat wolkenkrabber in Rotterdam 52 kilometer hoog is Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz uit kritiek op John: "Nog nooit in de Ziggo Dome geweest?" Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV