Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava dansen met beroemde nomadenstam de Masai

Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava dansen met beroemde nomadenstam de Masai

Opnieuw een bijzondere dag voor Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar zoontje Xess Xava. Moeder en zoon werden tijdens hun safari-vakantie in Kenia uitgenodigd door de beroemde Afrikaanse nomadenstam de Masai.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Yolanthe Cabau</em> en <em>Xess Xava</em> dansen met beroemde nomadenstam <em>de Masai</em> Opnieuw een bijzondere dag voor Yolanthe Cabau van Kasbergen en haar zoontje Xess Xava. Moeder en zoon werden tijdens hun safari-vakantie in Kenia uitgenodigd door de beroemde Afrikaanse nomadenstam de Masai. Tekst gaat verder onder de video. Dansen met beroemde MasaiOp Instagram deelt Yolanthe Cabau de beelden met haar volgers. De twee zijn uitgenodigd om te dansen met de beroemde Afrikaanse nomadestam de Masai. De kleine Xess Xava danst er vrolijk op los. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Yolanthe Cabau en Xess Xava in Afrika: "Mam, is dat onze tent?" (video) Bekijk deze video » Angstige Xess Xava in tranen midden in de jungle: "Wat was dat harde geluid?" (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Yolanthe Cabau en Xess Xava dansen met beroemde nomadenstam de Masai

Dansen met beroemde Masai
Op Instagram deelt Yolanthe Cabau de beelden met haar volgers. De twee zijn uitgenodigd om te dansen met de beroemde Afrikaanse nomadestam de Masai. De kleine Xess Xava danst er vrolijk op los.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's