Indrukwekkende zege Max Verstappen in Hongarije: "Gereden als een waardig kampioen"

Indrukwekkende zege Max Verstappen in Hongarije: "Gereden als een waardig kampioen"

Max Verstappen is met een goed gevoel de Formule 1 zomerstop ingegaan, de Nederlander heeft namelijk de Grand Prix van Hongarije gewonnen. Hoewel Max vanaf de tiende positie aan de race moest beginnen, kreeg hij het voor elkaar om de concurrentie te verslaan en daarmee de zege te pakken.

Tekst gaat verder onder de video.

Indrukwekkende zege <em>Max Verstappen</em> in <em>Hongarije</em>: &quot;Gereden als een waardig kampioen&quot; Max Verstappen is met een goed gevoel de Formule 1 zomerstop ingegaan, de Nederlander heeft namelijk de Grand Prix van Hongarije gewonnen. Hoewel Max vanaf de tiende positie aan de race moest beginnen, kreeg hij het voor elkaar om de concurrentie te verslaan en daarmee de zege te pakken. Tekst gaat verder onder de video. Waardig kampioenEen geweldige prestatie van de Nederlandse coureur van Red Bull, die zijn leidende positie in de strijd om de wereldtitel weer verstevigde. Robert Doornbos is in RTL Boulevard enorm te spreken over de race van Verstappen: "Max Verstappen heeft gereden als een waardig kampioen!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Indrukwekkende zege Max Verstappen in Hongarije: "Gereden als een waardig kampioen"

Waardig kampioen
Een geweldige prestatie van de Nederlandse coureur van Red Bull, die zijn leidende positie in de strijd om de wereldtitel weer verstevigde. Robert Doornbos is in RTL Boulevard enorm te spreken over de race van Verstappen: "Max Verstappen heeft gereden als een waardig kampioen!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV