Video: Nadège kreeg geen uitnodiging voor huwelijk Maxime Meiland

Video: Nadège kreeg geen uitnodiging voor huwelijk Maxime Meiland

Nadège, de voormalig huishoudster van de Meilandjes, was zaterdag niet aanwezig bij de bruiloft van Maxime en Leroy. Aan Shownieuws vertelt ze dat ze geen uitnodiging heeft gekregen van de familie Meiland.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Nadège</em> kreeg geen uitnodiging voor huwelijk <em>Maxime Meiland</em> Nadège, de voormalig huishoudster van de Meilandjes, was zaterdag niet aanwezig bij de bruiloft van Maxime en Leroy. Aan Shownieuws vertelt ze dat ze geen uitnodiging heeft gekregen van de familie Meiland. Tekst gaat verder onder de video. Niet boosToch is Nadège niet boos op de familie, want ze zou toch niet komen als ze wel uitgenodigd was. Nadège is ernstig ziek geweest; ze heeft kanker gehad en is nog te zwak om te reizen, laat ze weten. Gelukkig heeft ze wel wat meegekregen van het huwelijk, want Erica heeft haar trouwfoto's gestuurd Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Maxime Meiland straalt in klassieke trouwjurk met sluier (video) Bekijk deze video » Mooiste beelden: huwelijk Maxime Meiland en Leroy Molkenboer Bekijk deze video » Maxime Meiland en Leroy over openingsdans: "Niemand weet hoe de dans gaat" Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Niet boos
Toch is Nadège niet boos op de familie, want ze zou toch niet komen als ze wel uitgenodigd was. Nadège is ernstig ziek geweest; ze heeft kanker gehad en is nog te zwak om te reizen, laat ze weten. Gelukkig heeft ze wel wat meegekregen van het huwelijk, want Erica heeft haar trouwfoto's gestuurd

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's