André Rieu euforisch na concerten op het Vrijthof: "Mensen waren allemaal gelukkig"

André Rieu euforisch na concerten op het Vrijthof: "Mensen waren allemaal gelukkig"

Violist André Rieu gaf zondag na een lange tijd weer zijn zo geliefde zomerconcert op het Vrijthof in Maastricht. De laatste van zijn zomerconcerten dit jaar. RTL Boulevard sprak de Koning van de Wals over zijn comeback na de coronapandemie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>André Rieu</em> euforisch na concerten op <em>het Vrijthof</em>: &quot;Mensen waren allemaal gelukkig&quot; Violist André Rieu gaf zondag na een lange tijd weer zijn zo geliefde zomerconcert op het Vrijthof in Maastricht. De laatste van zijn zomerconcerten dit jaar. RTL Boulevard sprak de Koning van de Wals over zijn comeback na de coronapandemie. Tekst gaat verder onder de video. André RieuDe Koning van de Wals speelde door de coronapandemie een toontje lager, maar is nu eindelijk weer teug. André Rieu reageert euforisch na afloop van zijn show: "We hebben een heel mooi programma gemaakt en de mensen waren allemaal gelukkig, dus ik ben ook gelukkig!" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
André Rieu euforisch na concerten op het Vrijthof: "Mensen waren allemaal gelukkig"

André Rieu
De Koning van de Wals speelde door de coronapandemie een toontje lager, maar is nu eindelijk weer teug. André Rieu reageert euforisch na afloop van zijn show: "We hebben een heel mooi programma gemaakt en de mensen waren allemaal gelukkig, dus ik ben ook gelukkig!"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV