Boven Water gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boven Water gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Slot: Boven water

Boven Water gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de slotaflevering van Boven Water zien we dat bij de familiebedrijven het woord "opgeven" niet in het woordenboek staat. Ze zullen doorgaan tot het bittere einde, soms tegen beter weten in. Alle fragmenten uit deze uitzending Slotaflevering Boven water gemist? Opgeven staat niet in het woordenboek Bekijk deze video » EnergierekeningIn Boven water worden vijf families een jaar lang gevolgd. In de laatste aflevering rolt bij zuurinlegger Kesbeke de oogst binnen, maar beginnen de onderhandelingen met de supermarkten weer van voor af aan, omdat de kosten zijn gestegen. De stomerij van familie Zeyrek krijgt een energierekening van 92.000 euro, wat de genadeklap kan zijn voor het bedrijf. FamiliebedrijvenFamiliebedrijven zijn de onmisbare ruggengraat van onze economie. Gerund door hardwerkende families - vaak al generaties lang – weegt voor hen de toekomst voor hun bedrijf en personeel zwaarder dan het maken van snelle winst. Maar de toenemende macht van grote partijen brengt hun voortbestaan in gevaar.
Uitzending :
Boven Water gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de slotaflevering van Boven Water zien we dat bij de familiebedrijven het woord "opgeven" niet in het woordenboek staat. Ze zullen doorgaan tot het bittere einde, soms tegen beter weten in.

Energierekening
In Boven water worden vijf families een jaar lang gevolgd. In de laatste aflevering rolt bij zuurinlegger Kesbeke de oogst binnen, maar beginnen de onderhandelingen met de supermarkten weer van voor af aan, omdat de kosten zijn gestegen. De stomerij van familie Zeyrek krijgt een energierekening van 92.000 euro, wat de genadeklap kan zijn voor het bedrijf.

Familiebedrijven
Familiebedrijven zijn de onmisbare ruggengraat van onze economie. Gerund door hardwerkende families - vaak al generaties lang – weegt voor hen de toekomst voor hun bedrijf en personeel zwaarder dan het maken van snelle winst. Maar de toenemende macht van grote partijen brengt hun voortbestaan in gevaar.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boven water


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV