Pride Test gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pride Test gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pride Test gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ook dit jaar wordt de Pride Week op de publieke omroep afgetrapt met de Pride Test, maar wel de hergebruikte. De quiz, gepresenteerd door Ellie Lust, Emma Wortelboer en Envy Peru, werd al in 2021 uitgezonden. VierenDe presentatoren stellen twintig vragen over alles wat met Pride te maken heeft. Van queers tot queens en van revolutie tot regenboog. Wat er goed gaat wordt gevierd en er wordt stilgestaan bij wat er beter kan. Test je kennis en kom erachter of je met vlag en wimper bent geslaagd. DeelnemersHet panel van de Pride Test bestaat uit de volgende bekende Nederlanders: Loiza Lamers Anna Nooshin Patricia Paay Robbert Rodenburg Barrie Stevens Romana Vrede Thorn de Vries :[broadcast:videos](ids:"475694,475194,474515" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Ook dit jaar wordt de Pride Week op de publieke omroep afgetrapt met de Pride Test, maar wel de hergebruikte. De quiz, gepresenteerd door Ellie Lust, Emma Wortelboer en Envy Peru, werd al in 2021 uitgezonden.

Vieren
De presentatoren stellen twintig vragen over alles wat met Pride te maken heeft. Van queers tot queens en van revolutie tot regenboog. Wat er goed gaat wordt gevierd en er wordt stilgestaan bij wat er beter kan. Test je kennis en kom erachter of je met vlag en wimper bent geslaagd.

Deelnemers
Het panel van de Pride Test bestaat uit de volgende bekende Nederlanders:

  • Loiza Lamers
  • Anna Nooshin
  • Patricia Paay
  • Robbert Rodenburg
  • Barrie Stevens
  • Romana Vrede
  • Thorn de Vries

:[broadcast:videos](ids:"475694,475194,474515" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's