Dertigers seizoen 3 vanaf 8 augustus op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Dertigers seizoen 3 vanaf 8 augustus op NPO 3: bekijk de eerste beelden

Nog een weekje geduld en dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van de dramaserie Dertigers. In deze serie wordt een groep vrienden in Amsterdam gevolgd, en zij geven allemaal op een andere manier invulling aan hun leven. Ook in de nieuwe reeks gaat er weer van alles gebeuren: Zwanger scheiden, een onvervulde kinderwens, een huwelijk dat op springen staat en ondertussen gaan er ook nog mensen daten met oude en nieuwe liefdes…

Bekijk de eerste beelden van het derde seizoen van Dertigers hieronder. Het nieuwe seizoen van Dertigers is vanaf 8 augustus dagelijks op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start.

<em>Dertigers</em> seizoen 3 vanaf 8 augustus op NPO 3: bekijk de eerste beelden Nog een weekje geduld en dan kun je kijken naar een nieuw seizoen van de dramaserie Dertigers. In deze serie wordt een groep vrienden in Amsterdam gevolgd, en zij geven allemaal op een andere manier invulling aan hun leven. Ook in de nieuwe reeks gaat er weer van alles gebeuren: Zwanger scheiden, een onvervulde kinderwens, een huwelijk dat op springen staat en ondertussen gaan er ook nog mensen daten met oude en nieuwe liefdes… Bekijk de eerste beelden van het derde seizoen van Dertigers hieronder. Het nieuwe seizoen van Dertigers is vanaf 8 augustus dagelijks op wisselende tijdstippen in de late avond te zien op NPO 3, en te streamen via NPO Plus en NPO Start. Zien: achter de schermen bij kijkcijferhit Tweede Hans (video) Bekijk deze video » Anna gaat in Ten minste houdbaar tot helemaal los bij sollicitatie: ‘Met je piemel!’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV