Maandag géén RENZE en géén Humberto op RTL4, maar wat wel?

Maandag géén RENZE en géén Humberto op RTL4, maar wat wel?

Monday 1 August 2022 om 13:35

Waar RTL4 de kijker eerst nog beloofde de hele zomer met een dagelijkse talkshow te komen jaagt de zender liefhebbers van dat genre nu rechtstreeks weg, naar concurrent Op1. Nadat RENZE afgelopen vrijdag voor het laatst te zien was moet de kijker het vanaf maandag namelijk doen met herhalingen van Kopen Zonder Kijken op dat tijdstip.

Geen Humberto, geen RENZE
Eerst was daar nog het plan om de zomermaanden te vullen met de talkshows van Humberto Tan en Renze Klamer maar dat vond de programmaleiding blijkbaar toch geen goed idee. Het is een gemiste kans aangezien de actualiteit níet op vakantie gaat in juli en augustus. Laten we, ook voor RTL, hopen dat het snel 29 augustus wordt. Op die datum keert Eva Jinek namelijk weer terug.

Bekijk hieronder een fragment van Kopen Zonder Kijken, waarbij Bob Sikkes een lach niet kan onderdrukken als makelaar Alex van Keulen in de vijver valt

Maandag géén <em>RENZE</em> en géén Humberto op RTL4, maar wat wel? Waar RTL4 de kijker eerst nog beloofde de hele zomer met een dagelijkse talkshow te komen jaagt de zender liefhebbers van dat genre nu rechtstreeks weg, naar concurrent Op1. Nadat RENZE afgelopen vrijdag voor het laatst te zien was moet de kijker het vanaf maandag namelijk doen met herhalingen van Kopen Zonder Kijken op dat tijdstip. Geen Humberto, geen RENZEEerst was daar nog het plan om de zomermaanden te vullen met de talkshows van Humberto Tan en Renze Klamer maar dat vond de programmaleiding blijkbaar toch geen goed idee. Het is een gemiste kans aangezien de actualiteit níet op vakantie gaat in juli en augustus. Laten we, ook voor RTL, hopen dat het snel 29 augustus wordt. Op die datum keert Eva Jinek namelijk weer terug. Bekijk hieronder een fragment van Kopen Zonder Kijken, waarbij Bob Sikkes een lach niet kan onderdrukken als makelaar Alex van Keulen in de vijver valt Bekijk ook BB Vol Liefde: Hans gecharmeerd van Natasja (39), de vierde vrouw alweer Bekijk deze video »
TV :
Maandag géén RENZE en géén Humberto op RTL4, maar wat wel?

Actuele video's

Meer actuele video's