Ophef: vrouwen ongevraagd gephotoshopt voor Spaanse body positivity campagne

Ophef: vrouwen ongevraagd gephotoshopt voor Spaanse body positivity campagne

Een Spaanse body positivity campagne zorgt voor nogal wat ophef. Een foto van vijf vrouwen is bedoeld om iedereen te laten weten dat vrouwen in alle soorten en maten welkom zijn op het strand. Maar nu blijkt dat voor deze campagne van de Spaanse overheid ongevraagd foto’s van social media zijn geplukt. De modellen zijn boos omdat ze nooit toestemming hebben gegeven, daarbij is een van de vrouwen woest omdat haar prothese is vervangen door een been…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Ophef: vrouwen ongevraagd <em>gephotoshopt</em> voor Spaanse body positivity campagne Een Spaanse body positivity campagne zorgt voor nogal wat ophef. Een foto van vijf vrouwen is bedoeld om iedereen te laten weten dat vrouwen in alle soorten en maten welkom zijn op het strand. Maar nu blijkt dat voor deze campagne van de Spaanse overheid ongevraagd foto’s van social media zijn geplukt. De modellen zijn boos omdat ze nooit toestemming hebben gegeven, daarbij is een van de vrouwen woest omdat haar prothese is vervangen door een been… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Let's Talk About Sex: ‘Zonen knuffelen was vroeger schandelijk in Saoedi-Arabië’ Bekijk deze video » Tour de Femmes 2022: Nederlandse vrouwen winnen alle klassementen Bekijk deze video »
Viral :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's