Chateau Meiland: ‘Kijk uit met haar, je hebt zo een hamer in je smoel’

Chateau Meiland: ‘Kijk uit met haar, je hebt zo een hamer in je smoel’

Maandag 1 augustus 2022 om 15:51

Vanavond kun je weer kijken naar herhalingen van Chateau Meiland, waarin de Meilandjes nog zwaar aan het klussen zijn in hun kasteel. Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige tegenslagen en toestanden, onder meer met het slopen. “Je moet uitkijken met haar, je hebt zo een hamer in je smoel”, aldus Maxime over haar klussende moeder Erica.

Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder.

De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Chateau Meiland</em>: ‘Kijk uit met haar, je hebt zo een hamer in je smoel’ Vanavond kun je weer kijken naar herhalingen van Chateau Meiland, waarin de Meilandjes nog zwaar aan het klussen zijn in hun kasteel. Dit gaat uiteraard gepaard met de nodige tegenslagen en toestanden, onder meer met het slopen. “Je moet uitkijken met haar, je hebt zo een hamer in je smoel”, aldus Maxime over haar klussende moeder Erica. Bekijk de beelden van Chateau Meiland hieronder. De herhalingen van Chateau Meiland zijn elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chateau Meiland: Martien en Maxime gaan een avondje stappen: ‘Waar is die wijn?’ Bekijk deze video » Mooiste beelden: huwelijk Maxime Meiland en Leroy Molkenboer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's