Thriller I came by vanaf 31 augustus bij Netflix: bekijk de trailer

Thriller I came by vanaf 31 augustus bij Netflix: bekijk de trailer

Binnenkort kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe spannende film I came by. Deze thriller vertelt het verhaal van een jonge graffitikunstenaar die een schokkende ontdekking doet, waardoor hij en zijn naasten in een zeer gevaarlijke situatie terechtkomen. Hij heeft het gemunt op de elite en ontdekt een schokkend geheim van een rechter, wat ontaardt in een dodelijk kat-en-muisspel. Onder anderen Hugh Bonneville en George Mackay zijn te zien in I came by.

De thriller I came by is vanaf 31 augustus te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van I came by bekijken.

Thriller <em>I came by</em> vanaf 31 augustus bij Netflix: bekijk de trailer Binnenkort kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe spannende film I came by. Deze thriller vertelt het verhaal van een jonge graffitikunstenaar die een schokkende ontdekking doet, waardoor hij en zijn naasten in een zeer gevaarlijke situatie terechtkomen. Hij heeft het gemunt op de elite en ontdekt een schokkend geheim van een rechter, wat ontaardt in een dodelijk kat-en-muisspel. Onder anderen Hugh Bonneville en George Mackay zijn te zien in I came by. De thriller I came by is vanaf 31 augustus te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van I came by bekijken. Liam Neeson over nieuwe film Memory: "Anders dan anders" Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Sniper: Rogue Mission vanaf 16 augustus te zien Bekijk deze video »
Trailer :
Thriller I came by vanaf 31 augustus bij Netflix: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV