Erica gaf Maxime Meiland weg bij huwelijk: 'Ik heb de opvoeding gedaan' (video)

Erica gaf Maxime Meiland weg bij huwelijk: 'Ik heb de opvoeding gedaan' (video)

Erica Meiland blikte vanavond in RTL Boulevard terug op de huwelijksdag van dochter Maxime en haar Leroy. Ze vertelt voor de camera waarom zij Maxime weggaf, en niet Martien. 'Ik heb het grootste gedeelte van de opvoeding op me genomen, dus dat vonden we wel passend.'

Lees verder onder de video.

Erica gaf <em>Maxime Meiland</em> weg bij huwelijk: 'Ik heb de opvoeding gedaan' (video) Exclusieve beelden: Maxime Meiland en Leroy geven elkaar het jawoord Bekijk deze video » Erica Meiland blikte vanavond in RTL Boulevard terug op de huwelijksdag van dochter Maxime en haar Leroy. Ze vertelt voor de camera waarom zij Maxime weggaf, en niet Martien. 'Ik heb het grootste gedeelte van de opvoeding op me genomen, dus dat vonden we wel passend.' Lees verder onder de video. SprookjeMaxime Meiland gaf afgelopen zaterdag haar jawoord aan Leroy. De Meilandjes moeten flink bijkomen van de sprookjesbruiloft. Zo ook Erica Meiland. 'Iedereen zei dat het een sprookje was.' Aran Bade van RTL Boulevard sprak met Erica. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Huwelijks-interview Maxime Meiland en Leroy in Shownieuws: 'Voelt als één nest nu' Bekijk deze video » Maxime Meiland en Leroy over openingsdans: "Niemand weet hoe de dans gaat" Bekijk deze video » Video: Nadège kreeg geen uitnodiging voor huwelijk Maxime Meiland Bekijk deze video »
TV :
Erica gaf Maxime Meiland weg bij huwelijk: 'Ik heb de opvoeding gedaan' (video)

Sprookje
Maxime Meiland gaf afgelopen zaterdag haar jawoord aan Leroy. De Meilandjes moeten flink bijkomen van de sprookjesbruiloft. Zo ook Erica Meiland. 'Iedereen zei dat het een sprookje was.' Aran Bade van RTL Boulevard sprak met Erica.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV