Hart van Nederland: Suzanne (32) stierf in haar cel, familie in onzekerheid (video)

Hart van Nederland: Suzanne (32) stierf in haar cel, familie in onzekerheid (video)

Maandag 1 augustus 2022 om 20:51

<em>Hart van Nederland</em>: Suzanne (32) stierf in haar cel, familie in onzekerheid (video) Suzanne, een 32-jarige vrouw, is gestorven in haar cel. Daar zat ze een gevangenisstraf uit van zeven jaar voor het om het leven brengen van haar gewelddadige partner. Op 24 maart kwam plots het bericht van haar overlijden. Zelfmoord wordt uitgesloten, maar niemand weet wat er dan wel is gebeurd. Volgens de advocaat van de familie moet het te maken hebben met de medicatie Suzanne (niet) kreeg voor haar heftige hoofdpijnen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: noodbevel in Almelo na boerendemonstratie, politieagenten aangevallen Bekijk deze video » Hart van Nederland: gewonde vrouw dodelijk drama N18 bij Haaksbergen aangehouden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: steenmarters zijn buurtbewoners Apeldoorn tot last (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Suzanne, een 32-jarige vrouw, is gestorven in haar cel. Daar zat ze een gevangenisstraf uit van zeven jaar voor het om het leven brengen van haar gewelddadige partner. Op 24 maart kwam plots het bericht van haar overlijden. Zelfmoord wordt uitgesloten, maar niemand weet wat er dan wel is gebeurd. Volgens de advocaat van de familie moet het te maken hebben met de medicatie Suzanne (niet) kreeg voor haar heftige hoofdpijnen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's