Zien: John van den Heuvel spreekt duidelijke taal over 'ernstig bedreigde' Mo Ihattaren

Zien: John van den Heuvel spreekt duidelijke taal over 'ernstig bedreigde' Mo Ihattaren

Maandag 1 augustus 2022 om 21:25

Een nieuwe tegenslag in het leven en de voetbalcarrière van de pas 20-jarige Mo Ihattaren. De Ajax-huurling krijgt ernstige bedreigingen van criminelen, zo meldt de Telegraaf. Hij kon daardoor niet mee op trainingskamp. Misdaadjournalist John van den Heuvel vertelt er in RTL Boulevard meer over.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>John van den Heuvel</em> spreekt duidelijke taal over 'ernstig bedreigde' <em>Mo Ihattaren</em> Een nieuwe tegenslag in het leven en de voetbalcarrière van de pas 20-jarige Mo Ihattaren. De Ajax-huurling krijgt ernstige bedreigingen van criminelen, zo meldt de Telegraaf. Hij kon daardoor niet mee op trainingskamp. Misdaadjournalist John van den Heuvel vertelt er in RTL Boulevard meer over. Tekst gaat verder onder de video. Mohamed IhattarenIhattaren is in het vizier gekomen van mensen met een criminele achtergrond. Volgens Van den Heuvel zouden de criminele vriendjes van de voetballer bij hem in de auto hebben gezeten, terwijl dat een sponsorauto van Ajax is. Dat heeft er nu toe geleid dat Ajax in samenspraak met veiligheidsexperts heeft gezegd: kom maar even niet op de club." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: John van den Heuvel spreekt duidelijke taal over 'ernstig bedreigde' Mo Ihattaren

Mohamed Ihattaren
Ihattaren is in het vizier gekomen van mensen met een criminele achtergrond. Volgens Van den Heuvel zouden de criminele vriendjes van de voetballer bij hem in de auto hebben gezeten, terwijl dat een sponsorauto van Ajax is. Dat heeft er nu toe geleid dat Ajax in samenspraak met veiligheidsexperts heeft gezegd: kom maar even niet op de club."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's