Zien: Jutta Leerdam zet per direct een punt achter relatie met Koen Verweij

Zien: Jutta Leerdam zet per direct een punt achter relatie met Koen Verweij

Schaatsstel Jutta Leerdam en Koen Verweij hebben na een relatie van vijf jaar besloten uit elkaar te gaan. De wereldkampioene maakt vandaag via Instagram duidelijk dat het besluit door haar genomen, toch is ze Verweij dankbaar voor de mooie jaren.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Jutta Leerdam</em> zet per direct een punt achter relatie met <em>Koen Verweij</em> Schaatsstel Jutta Leerdam en Koen Verweij hebben na een relatie van vijf jaar besloten uit elkaar te gaan. De wereldkampioene maakt vandaag via Instagram duidelijk dat het besluit door haar genomen, toch is ze Verweij dankbaar voor de mooie jaren. Tekst gaat verder onder de video. Yvonne ColdeweijerBoze tongen beweren dat een scheve schaats van Koen iets met hun relatiebreuk te maken heeft. Juicequeen Yvonne Coldeweijer postte gisteren namelijk een video waarop een knus onderonsje tussen Koen en een onbekende dame te zien is. Over de vermeende vreemdgaanspraktijken van haar ex rept Jutta Leerdam met geen woord. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Telegraaf: is vreemdgaan Koen Verweij reden voor breuk met Jutta Leerdam? Bekijk deze video »
TV :
Zien: Jutta Leerdam zet per direct een punt achter relatie met Koen Verweij

Yvonne Coldeweijer
Boze tongen beweren dat een scheve schaats van Koen iets met hun relatiebreuk te maken heeft. Juicequeen Yvonne Coldeweijer postte gisteren namelijk een video waarop een knus onderonsje tussen Koen en een onbekende dame te zien is. Over de vermeende vreemdgaanspraktijken van haar ex rept Jutta Leerdam met geen woord.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV