Op1 gemist? Bart Kemp over gesprek met stikstofbemiddelaar Johan Remkes

Op1 gemist? Bart Kemp over gesprek met stikstofbemiddelaar Johan Remkes

Maandag 1 augustus 2022 om 22:46

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Agractie-voorman Bart Kemp heeft vandaag telefonisch gesproken met stikstofbemiddelaar Johan Remkes. Kemps vertelt in Op1 dat hij wel in gesprek wil met het kabinet, maar alleen als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Bart Kemp</em> over gesprek met stikstofbemiddelaar <em>Johan Remkes</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Agractie-voorman Bart Kemp heeft vandaag telefonisch gesproken met stikstofbemiddelaar Johan Remkes. Kemps vertelt in Op1 dat hij wel in gesprek wil met het kabinet, maar alleen als er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Tekst gaat verder onder de video. Bepaalde voorwaarden"Als er concreet toezeggingen komen dat wij daar een deal over kunnen sluiten, dan zijn wij van harte bereid om te praten", aldus Agractie-voorman. Volgens Bart Kemp is er namelijk voldoende perspectief voor de partijen om met elkaar om tafel te gaan. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Bart Kemp over gesprek met stikstofbemiddelaar Johan Remkes

Bepaalde voorwaarden
"Als er concreet toezeggingen komen dat wij daar een deal over kunnen sluiten, dan zijn wij van harte bereid om te praten", aldus Agractie-voorman. Volgens Bart Kemp is er namelijk voldoende perspectief voor de partijen om met elkaar om tafel te gaan.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's