Op1 gemist? Sarina Wiegman is dé held van Engeland na behalen Europese titel

Op1 gemist? Sarina Wiegman is dé held van Engeland na behalen Europese titel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Sarina Wiegman</em> is dé held van <em>Engeland</em> na behalen Europese titel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sarina Wiegman heeft de Engelse voetbalsters naar hun eerste Europese titel ooit geleid. Een prestatie die ervoor gezorgd heeft dat ze nu een absolute legende is in Engeland. ESPN-verslaggever Fresia Cousiño Arias vertelt in Op1 over het team van Wiegman: "Die overtuiging in de ploeg brengen en een bepaalde sfeer creëren, dat kan ze als geen ander." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Sarina Wiegman is dé held van Engeland na behalen Europese titel

Sarina Wiegman heeft de Engelse voetbalsters naar hun eerste Europese titel ooit geleid. Een prestatie die ervoor gezorgd heeft dat ze nu een absolute legende is in Engeland. ESPN-verslaggever Fresia Cousiño Arias vertelt in Op1 over het team van Wiegman: "Die overtuiging in de ploeg brengen en een bepaalde sfeer creëren, dat kan ze als geen ander."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV