Boezemvriend Mark Rutte in Op1 over 'methode-Rutte': "Gericht op oplossingen"

Boezemvriend Mark Rutte in Op1 over 'methode-Rutte': "Gericht op oplossingen"

Maandag 1 augustus 2022 om 23:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Boezemvriend <em>Mark Rutte</em> in <em>Op1</em> over 'methode-Rutte': &quot;Gericht op oplossingen&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 1 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Als Mark Rutte morgen wakker wordt, is hij de langstzittende premier die Nederland ooit heeft gehad. Met 4310 dagen volgt hij de huidige recordhouder Ruud Lubbers op. Politicoloog en goede vriend van Rutte, Koen Petersen vertelt in Op1 over onze premier: "Rutte is gericht op oplossingen, en laat de tijd zijn werk doen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Boezemvriend Mark Rutte in Op1 over 'methode-Rutte': "Gericht op oplossingen"

Als Mark Rutte morgen wakker wordt, is hij de langstzittende premier die Nederland ooit heeft gehad. Met 4310 dagen volgt hij de huidige recordhouder Ruud Lubbers op. Politicoloog en goede vriend van Rutte, Koen Petersen vertelt in Op1 over onze premier: "Rutte is gericht op oplossingen, en laat de tijd zijn werk doen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's