My Gay Life gemist? Bekijk hier de hele uitzending

My Gay Life gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: My Gay Life

My Gay Life gemist? Bekijk hier de hele uitzending In My Gay Life zien we Billy, die vertelt hoe het is om als gay op te groeien in Engeland. Hij laat over een periode van zeven jaar zijn leven vastleggen op camera. AcceptatieBilly zat nog op de lagere school toen hij verkleed als Lady Gaga naar Brighton Pride ging. Deze film toont zijn transformatie van kind naar tiener, hoe hij met zijn homoseksualiteit omgaat en hoe familie en leeftijdsgenoten hem accepteren zoals hij is. ScheidenEr zijn nog meer spanningen in Billy's leven: zijn ouders gaan scheiden, zijn moeder wordt ziek en hij vervreemdt van zijn vader. Billy lijkt een extravagante, vrolijke jongen, maar in de videodagboeken toont hij ook zijn verdriet. Bekijk ook Zien: Arjan uit MAFS vreesde veiligheid buitenlandse vriend Bekijk deze video » Refolutie: ‘Homoseksuele relatie hoort niet bij Bijbelse manier van leven’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In My Gay Life zien we Billy, die vertelt hoe het is om als gay op te groeien in Engeland. Hij laat over een periode van zeven jaar zijn leven vastleggen op camera.

Acceptatie
Billy zat nog op de lagere school toen hij verkleed als Lady Gaga naar Brighton Pride ging. Deze film toont zijn transformatie van kind naar tiener, hoe hij met zijn homoseksualiteit omgaat en hoe familie en leeftijdsgenoten hem accepteren zoals hij is.

Scheiden
Er zijn nog meer spanningen in Billy's leven: zijn ouders gaan scheiden, zijn moeder wordt ziek en hij vervreemdt van zijn vader. Billy lijkt een extravagante, vrolijke jongen, maar in de videodagboeken toont hij ook zijn verdriet.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV