My Gay Life gemist? Bekijk hier de hele uitzending

My Gay Life gemist? Bekijk hier de hele uitzending

My Gay Life gemist? Bekijk hier de hele uitzending In My Gay Life zien we Billy, die vertelt hoe het is om als gay op te groeien in Engeland. Hij laat over een periode van zeven jaar zijn leven vastleggen op camera. AcceptatieBilly zat nog op de lagere school toen hij verkleed als Lady Gaga naar Brighton Pride ging. Deze film toont zijn transformatie van kind naar tiener, hoe hij met zijn homoseksualiteit omgaat en hoe familie en leeftijdsgenoten hem accepteren zoals hij is. ScheidenEr zijn nog meer spanningen in Billy's leven: zijn ouders gaan scheiden, zijn moeder wordt ziek en hij vervreemdt van zijn vader. Billy lijkt een extravagante, vrolijke jongen, maar in de videodagboeken toont hij ook zijn verdriet. :[broadcast:videos](ids:"467115,455512" title:"Bekijk ook")
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.
Dinsdag 2 augustus 2022 om 23:22

In My Gay Life zien we Billy, die vertelt hoe het is om als gay op te groeien in Engeland. Hij laat over een periode van zeven jaar zijn leven vastleggen op camera.

Acceptatie
Billy zat nog op de lagere school toen hij verkleed als Lady Gaga naar Brighton Pride ging. Deze film toont zijn transformatie van kind naar tiener, hoe hij met zijn homoseksualiteit omgaat en hoe familie en leeftijdsgenoten hem accepteren zoals hij is.

Scheiden
Er zijn nog meer spanningen in Billy's leven: zijn ouders gaan scheiden, zijn moeder wordt ziek en hij vervreemdt van zijn vader. Billy lijkt een extravagante, vrolijke jongen, maar in de videodagboeken toont hij ook zijn verdriet.

:[broadcast:videos](ids:"467115,455512" title:"Bekijk ook")

Actuele video's

Meer actuele video's