Petra wil NU van Hans weten: wat vind je van Daisy? (B&B Vol Liefde)

Petra wil NU van Hans weten: wat vind je van Daisy? (B&B Vol Liefde)

Dinsdag 2 augustus 2022 om 11:05

Petra, die zich doodergert aan Daisy, vraagt zich af wat Hans voor haar concurrente voelt en besluit hem daar gewoon op de man of naar te vragen. 'Waar komt dit opeens vandaan?', reageert die.

'Diepgang ontdekken'
Vervolgens gaat hij er wel serieus op in: 'Als je een feestje wil bouwen dan moet je bij Daisy zijn en voor de rest probeer ik nog diepgang te ontdekken.'

Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder

Petra wil NU van <em>Hans</em> weten: wat vind je van Daisy? (<em>B&amp;B Vol Liefde</em>) Petra, die zich doodergert aan Daisy, vraagt zich af wat Hans voor haar concurrente voelt en besluit hem daar gewoon op de man of naar te vragen. 'Waar komt dit opeens vandaan?', reageert die. 'Diepgang ontdekken'Vervolgens gaat hij er wel serieus op in: 'Als je een feestje wil bouwen dan moet je bij Daisy zijn en voor de rest probeer ik nog diepgang te ontdekken.' Bekijk het fragment van B&B Vol Liefde hieronder Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: Petra ergert zich aan gedrag Daisy en Hans Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Tjerk onder de indruk van Ted Bekijk deze video »
TV :
Petra wil NU van Hans weten: wat vind je van Daisy? (B&B Vol Liefde)

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's