Schoonheidsbehandeling in Urk!: Teun vindt zichzelf op een 'vet' biggetje lijken

Schoonheidsbehandeling in Urk!: Teun vindt zichzelf op een 'vet' biggetje lijken

Teun ligt in de stoel bij een schoonheidssalon. Hij is ingesmeerd en heeft een erg glimmend gezicht: "Ik ben de vetste homo van het land", grapt hij. Hij vindt zichzelf lijken op een biggetje. Wil je zien hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar Urk!.

Schoonheidsbehandeling in <em>Urk!</em>: Teun vindt zichzelf op een 'vet' biggetje lijken Teun ligt in de stoel bij een schoonheidssalon. Hij is ingesmeerd en heeft een erg glimmend gezicht: "Ik ben de vetste homo van het land", grapt hij. Hij vindt zichzelf lijken op een biggetje. Wil je zien hoe dit afloopt? Kijk dan vanavond naar Urk!. Bekijk het fragment van Urk! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: Urker Teun Föhn vindt Boeren, bijbels en beauties leuke karakters Bekijk deze video » Urk!-heren hangen 'vissenkom' aan het plafond: "Het is toch geen gezicht" Bekijk deze video »

Bekijk het fragment van Urk! hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's