Wibi Soerjadi over nieuwe Dumbo-film: 'Hij is niet meer dronken'

Wibi Soerjadi over nieuwe Dumbo-film: 'Hij is niet meer dronken'

Wibi Soerjadi over nieuwe Dumbo-film: 'Hij is niet meer dronken' Pianist en groot Disney-liefhebber Wibi Soerjadi is naar de nieuwe Dumbo-film geweest. Hij praat erover bij Jinek. "Het karakter van de oude film is vertaald met nieuwe tools maar er zijn ook wat dingen veranderd. De kraaien zijn eruit, die een beetje een stereotypering van Afro-Amerikanen waren. Wat ze ook veranderd hebben is dat Dumbo in het origineel per ongeluk dronken was, dat is niet te zien in de nieuwe versie." Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Irene Moors over TV Kantine: 'Dankzij Kim Holland heb ik me over een bepaalde gêne heen gezet' Bekijk deze video »
TV :

Pianist en groot Disney-liefhebber Wibi Soerjadi is naar de nieuwe Dumbo-film geweest. Hij praat erover bij Jinek. "Het karakter van de oude film is vertaald met nieuwe tools maar er zijn ook wat dingen veranderd. De kraaien zijn eruit, die een beetje een stereotypering van Afro-Amerikanen waren. Wat ze ook veranderd hebben is dat Dumbo in het origineel per ongeluk dronken was, dat is niet te zien in de nieuwe versie."

Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wibi Soerjadi over nieuwe Dumbo-film: 'Hij is niet meer dronken' of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: ongeluk, pianist, dronken, film, npo, tv-programma, disney+, kraaien, wibi soerjadi, wibisoerjadi, jinek, karakter, npo 1, terugkijken, dumbo


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV