Shownieuws: reactie Talpa op 'incident' Peter Gillis & Nicol

Shownieuws: reactie Talpa op 'incident' Peter Gillis & Nicol

Is er tussen Peter Gillis en zijn vriendin Nicol nu wel of niets iets heftigs gebeurd in de privé-sfeer, eind mei? Het stel ontkende dat altijd in alle toonaarden maar komt daar nu op terug. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker weet meer en voorziet daarnast mogelijke problemen voor de realityshow Massa is Kassa: 'Dat incident is nu toch bevestigd en dat betekent dat dat natuurlijk een enorme druk zet op de verhouding met Talpa, dat dit programma uitzendt.'

Reactie Talpa
Wat zegt het bedrijf hierover? 'Ze hebben een reactie gegeven en zeggen dat het nu geen enkele zin heeft om te speculeren. Pas als Nicol later deze maand een verklaring aflegt bij de rechter-commissaris weten we meer. Laten we vooral voorzichtig zijn met oordelen tot de feiten duidelijk zijn', aldus Den Aantrekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: reactie <em>Talpa</em> op 'incident' Peter Gillis &amp; Nicol Is er tussen Peter Gillis en zijn vriendin Nicol nu wel of niets iets heftigs gebeurd in de privé-sfeer, eind mei? Het stel ontkende dat altijd in alle toonaarden maar komt daar nu op terug. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker weet meer en voorziet daarnast mogelijke problemen voor de realityshow Massa is Kassa: 'Dat incident is nu toch bevestigd en dat betekent dat dat natuurlijk een enorme druk zet op de verhouding met Talpa, dat dit programma uitzendt.' Reactie TalpaWat zegt het bedrijf hierover? 'Ze hebben een reactie gegeven en zeggen dat het nu geen enkele zin heeft om te speculeren. Pas als Nicol later deze maand een verklaring aflegt bij de rechter-commissaris weten we meer. Laten we vooral voorzichtig zijn met oordelen tot de feiten duidelijk zijn', aldus Den Aantrekker. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Shownieuws: 'Rechtszaak tegen Peter Gillis uitgesteld na oproepen getuige' (video) Bekijk deze video » Op1: hardlopende Barbara Baarsma schrikt zich rot van rivierkreeften Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's