Jebroer vertelt in 112 Vandaag over auto inbraak: "Ik ben 'snachts daarheen gegaan"

Jebroer vertelt in 112 Vandaag over auto inbraak: "Ik ben 'snachts daarheen gegaan"

Wednesday 3 August 2022 om 13:09

Rapper Jebroer (Tim Kimman) kwam afgelopen vrijdag 29 juli bij zijn auto in Amsterdam aan en wis niet wat hij zag. Zijn achterruit was ingeslagen en er was van alles weg, denk aan kleding, een serviesset en telefoons. Ook de horloges van zijn zoontjes: "We konden hun traceren via de horloges. Toen ben ik 'snachts daarheen gegaan." Politie IJmuiden is de buit gaan ophalen. Bekijk het gesprek met Jebroer over de diefstal hieronder.

112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv.

<em>Jebroer</em> vertelt in <em>112 Vandaag</em> over auto inbraak: &quot;Ik ben 'snachts daarheen gegaan&quot; Rapper Jebroer (Tim Kimman) kwam afgelopen vrijdag 29 juli bij zijn auto in Amsterdam aan en wis niet wat hij zag. Zijn achterruit was ingeslagen en er was van alles weg, denk aan kleding, een serviesset en telefoons. Ook de horloges van zijn zoontjes: "We konden hun traceren via de horloges. Toen ben ik 'snachts daarheen gegaan." Politie IJmuiden is de buit gaan ophalen. Bekijk het gesprek met Jebroer over de diefstal hieronder. 112 Vandaag is iedere werkdag om 21.30 uur te zien op RTL5. Je kunt alle afleveringen van 112 Vandaag terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook 112 Vandaag: Verkeersregelaar in Kerkrade gooit haar heupen los tijdens festival Bekijk deze video » 112 Vandaag: Brandweerman verliest macht over het stuur en crasht Bekijk deze video »
TV :
Jebroer vertelt in 112 Vandaag over auto inbraak: "Ik ben 'snachts daarheen gegaan"

Actuele video's

Meer actuele video's