Prachtige beelden: Voetballer Graziano Pellè is getrouwd met zijn Viky Varga

Prachtige beelden: Voetballer Graziano Pellè is getrouwd met zijn Viky Varga

De Italiaanse profvoetballer Graziano Pellè, die ooit voor Feyenoord en AZ Alkmaar speelden, is een maand geleden getrouwd met Hongaars model Viktoria Varga - ook bekend als Viky Varga. De beelden van de bruiloft bekijk je hieronder in de Instagram Story.

Lees verder onder de video.

Prachtige beelden: Voetballer <em>Graziano Pellè</em> is getrouwd met zijn <em>Viky Varga</em> De Italiaanse profvoetballer Graziano Pellè, die ooit voor Feyenoord en AZ Alkmaar speelden, is een maand geleden getrouwd met Hongaars model Viktoria Varga - ook bekend als Viky Varga. De beelden van de bruiloft bekijk je hieronder in de Instagram Story. Lees verder onder de video. DroombruiloftOp YouTube vlogt Viky over haar luxe vakanties en jetsetleven, daarop komt manlief Graziano vaak voorbij. Op Instagram deelt ze beelden van haar droombruiloft, bekijk de Instagram reels hieronder. Bekijk ook Erica gaf Maxime Meiland weg bij huwelijk: 'Ik heb de opvoeding gedaan' (video) Bekijk deze video » Erica Meiland: 'Bruiloft Maxime was een sprookje' (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Droombruiloft
Op YouTube vlogt Viky over haar luxe vakanties en jetsetleven, daarop komt manlief Graziano vaak voorbij. Op Instagram deelt ze beelden van haar droombruiloft, bekijk de Instagram reels hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV