Peter Gillis met reactie op vermeende mishandeling: "Ontzettend spijt" (video)

Peter Gillis met reactie op vermeende mishandeling: "Ontzettend spijt" (video)

Eerder ontkende de Massa Is Kassa-hoofdpersoon dat er ook maar iets tussen hem en zijn vrouw zou zijn gebeurd. Dinsdag geeft hij echter via zijn advocaat aan dat er wel degelijk iets is gebeurd in privésfeer tussen hem en Nicol.

<em>Peter Gillis</em> met reactie op vermeende <em>mishandeling</em>: &quot;Ontzettend spijt&quot; (video) Eerder ontkende de Massa Is Kassa-hoofdpersoon dat er ook maar iets tussen hem en zijn vrouw zou zijn gebeurd. Dinsdag geeft hij echter via zijn advocaat aan dat er wel degelijk iets is gebeurd in privésfeer tussen hem en Nicol. MishandelingPeter Gillis zou zijn opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn vriendin Nicol. Zij zelf deed geen aangifte van het voorval, maar het OM wil hem wel vervolgen. Jordi Versteegden geeft aan hoe Peter reageerde op de vermeende mishandeling: "Hij zegt: ik heb hier ontzettend veel spijt van." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Peter Gillis in rechtbank: ‘Ik wil zien wie mijn zoon probeerde dood te maken’ (video) Bekijk deze video » Mark Gillis en vader Peter Gillis over rechtszaak: "Hij kwam niet" Bekijk deze video » Ex-schoonbroer Nicol bevestigt mishandeling Peter Gillis: "Hij heeft wel degelijk vastgezeten" Bekijk deze video » Shownieuws: reactie Talpa op 'incident' Peter Gillis & Nicol Bekijk deze video »
Entertainment :
Peter Gillis met reactie op vermeende mishandeling: "Ontzettend spijt" (video)

Mishandeling
Peter Gillis zou zijn opgepakt op verdenking van mishandeling van zijn vriendin Nicol. Zij zelf deed geen aangifte van het voorval, maar het OM wil hem wel vervolgen. Jordi Versteegden geeft aan hoe Peter reageerde op de vermeende mishandeling: "Hij zegt: ik heb hier ontzettend veel spijt van."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV