Zien: Beyoncé past album meermaals aan na kritiek van fans en collega

Zien: Beyoncé past album meermaals aan na kritiek van fans en collega

Beyoncé is terug met het gloednieuwe album 'Renaissance'. Er is echter een behoorlijke bak kritiek over de zangeres heen gekomen vanwege de teksten in nummers van het album. Zo liet ze een van de nummers al eerder en aanpassen en is er nu nog een nummer aan de beurt.

Zien: <em>Beyoncé</em> past album meermaals aan na <em>kritiek</em> van fans en collega Beyoncé is terug met het gloednieuwe album 'Renaissance'. Er is echter een behoorlijke bak kritiek over de zangeres heen gekomen vanwege de teksten in nummers van het album. Zo liet ze een van de nummers al eerder en aanpassen en is er nu nog een nummer aan de beurt. SchrappenEerder liet zij het woord 'spaz' al schrappen uit één van de nummers, nu schrapt ze een heel nummer uit haar lijst omdat collega zangeres Kelis het diefstal vindt. Het verloopt allesbehalve vlekkeloos voor de zangeres. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Beyoncé past album meermaals aan na kritiek van fans en collega

Schrappen
Eerder liet zij het woord 'spaz' al schrappen uit één van de nummers, nu schrapt ze een heel nummer uit haar lijst omdat collega zangeres Kelis het diefstal vindt. Het verloopt allesbehalve vlekkeloos voor de zangeres.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV