Op1 gemist? 'Situatie met watertekort nog geen echte crisis, maar wel nijpend'

Op1 gemist? 'Situatie met watertekort nog geen echte crisis, maar wel nijpend'

Donderdag 4 augustus 2022 om 08:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? 'Situatie met watertekort nog geen echte crisis, maar wel nijpend' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Er is officieel een watertekort in Nederland, dit wordt besproken bij Op1. Waterdeskundige Piet Verdonschot vertelt wat dit concreet betekent, zo vertelt hij dat voor de landbouw of economische voorzieningen het water dat nodig is niet beschikbaar is. "We zitten nog niet in een echte crisissituatie, maar we zitten wel in een situatie waarin het nijpend begint te worden." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? 'Situatie met watertekort nog geen echte crisis, maar wel nijpend'

Er is officieel een watertekort in Nederland, dit wordt besproken bij Op1. Waterdeskundige Piet Verdonschot vertelt wat dit concreet betekent, zo vertelt hij dat voor de landbouw of economische voorzieningen het water dat nodig is niet beschikbaar is. "We zitten nog niet in een echte crisissituatie, maar we zitten wel in een situatie waarin het nijpend begint te worden."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's