Piet Verdonschot in Op1: 'Als de gletsjer op is, hebben we een droogvallende Rijn'

Piet Verdonschot in Op1: 'Als de gletsjer op is, hebben we een droogvallende Rijn'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Piet Verdonschot in <em>Op1</em>: 'Als de gletsjer op is, hebben we een droogvallende Rijn' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 wordt gesproken over het watertekort. Waterdeskundige Piet Verdonschot zou graag zien dat er fundamenteel ander waterbeheer komt, aangezien je niet eindeloos kunt blijven pompen als je geen water meer hebt. “We hebben de gletsjers zien afbreken een maand geleden. Als de gletsjer op is, dan wordt de Rijn een regenrivier en dan hebben we een droogvallende Rijn.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Piet Verdonschot in Op1: 'Als de gletsjer op is, hebben we een droogvallende Rijn'

In Op1 wordt gesproken over het watertekort. Waterdeskundige Piet Verdonschot zou graag zien dat er fundamenteel ander waterbeheer komt, aangezien je niet eindeloos kunt blijven pompen als je geen water meer hebt. “We hebben de gletsjers zien afbreken een maand geleden. Als de gletsjer op is, dan wordt de Rijn een regenrivier en dan hebben we een droogvallende Rijn.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's