Herman Pleij over hoe regering met boeren omgaat: ‘Volkomen bezopen en naïef’ (Op1)

Herman Pleij over hoe regering met boeren omgaat: ‘Volkomen bezopen en naïef’ (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Herman Pleij over hoe regering met boeren omgaat: ‘Volkomen bezopen en naïef’ (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt Annemiek (bekend van Boer zoekt vrouw) meer over hoe demonstrerende boeren de Nederlandse vlag ondersteboven hangen en dit niet respectloos bedoelen. Ook Herman Pleij laat zijn licht schijnen op de hele situatie, de boeren komen massaal in opstand tegen de stikstofplannen van het Kabinet. “De manier waarop de regering dat geparachuteerd heeft, is volkomen bezopen en naïef. Natuurlijk had je veel eerder moeten praten met iedereen en alle betrokkenen.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Herman Pleij over hoe regering met boeren omgaat: ‘Volkomen bezopen en naïef’ (Op1)

In Op1 vertelt Annemiek (bekend van Boer zoekt vrouw) meer over hoe demonstrerende boeren de Nederlandse vlag ondersteboven hangen en dit niet respectloos bedoelen. Ook Herman Pleij laat zijn licht schijnen op de hele situatie, de boeren komen massaal in opstand tegen de stikstofplannen van het Kabinet. “De manier waarop de regering dat geparachuteerd heeft, is volkomen bezopen en naïef. Natuurlijk had je veel eerder moeten praten met iedereen en alle betrokkenen.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV