Op1: Wielie Elhorst als LHBTI-predikant in regenboogtoga op Pride Amsterdam

Op1: Wielie Elhorst als LHBTI-predikant in regenboogtoga op Pride Amsterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em>: Wielie Elhorst als LHBTI-predikant in regenboogtoga op Pride Amsterdam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 3 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ook de kerk speelt een rol bij Pride Amsterdam, zo is te zien bij Op1. Wielie Elhorst is LHBTI-predikant en predikt dit jaar in zijn regenboogtoga op Pride Amsterdam. Hij heeft naar eigen zeggen een verbindende functie vanuit de protestantste kerk in Amsterdam. Elhorst vertelt dat hij veel positieve reacties krijgt. "Men vindt het mooi dat er een predikant speciaal voor de LHBTI-gemeenschap is aangesteld." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Wielie Elhorst als LHBTI-predikant in regenboogtoga op Pride Amsterdam

Ook de kerk speelt een rol bij Pride Amsterdam, zo is te zien bij Op1. Wielie Elhorst is LHBTI-predikant en predikt dit jaar in zijn regenboogtoga op Pride Amsterdam. Hij heeft naar eigen zeggen een verbindende functie vanuit de protestantste kerk in Amsterdam. Elhorst vertelt dat hij veel positieve reacties krijgt. "Men vindt het mooi dat er een predikant speciaal voor de LHBTI-gemeenschap is aangesteld."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's