Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: Denkend aan Holland

Denkend aan Holland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een winterse tocht over de Friese wateren is het vanaf donderdag weer tijd voor echte zomerse taferelen in het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland. Dit jaar doen André van Duin en Janny van der Heijden onder meer Leiden en Amsterdam aan. Alle fragmenten uit deze uitzending Denkend aan Holland seizoen 4 start 4 augustus: ‘Eindelijk goede koffie!’ Bekijk deze video » André schrikt in Denkend aan Holland als hij Janny kwijt is: ‘Heb geen plons gehoord’ Bekijk deze video » André en Janny proosten op nieuw seizoen Denkend aan Holland: ‘Hotsieflotsie!’ Bekijk deze video » Hortus BotanicusIn de eerste aflevering gaat de vaartocht van Leiden naar Katwijk. De tocht begint bij de Hortus Botanicus, waar ooit de eerste tulp is geplant. Met een sloep wordt het prachtige centrum van Leiden ontdekt. Onderweg passeert het duo een viskar, een bijzonder draaiorgel en talloze uitdagende bruggen. GrachtwachtOok bij 'De Grachtwacht' houden Janny en André even stil. In dit brugwachtershuisje coördineren biologen Auke-Florian en Liselotte hun strijd tegen plastic in de Leidse grachten. Dan stappen Janny en André over op hun vertrouwde boot: de Pollux, en wordt koers gezet richting de Kagerplassen en eindbestemming Katwijk. Bekijk ook Video: Janny van der Heijden in Op1 over nieuw seizoen Denkend Aan Holland Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Na een winterse tocht over de Friese wateren is het vanaf donderdag weer tijd voor echte zomerse taferelen in het nieuwe seizoen van Denkend aan Holland. Dit jaar doen André van Duin en Janny van der Heijden onder meer Leiden en Amsterdam aan.

Hortus Botanicus
In de eerste aflevering gaat de vaartocht van Leiden naar Katwijk. De tocht begint bij de Hortus Botanicus, waar ooit de eerste tulp is geplant. Met een sloep wordt het prachtige centrum van Leiden ontdekt. Onderweg passeert het duo een viskar, een bijzonder draaiorgel en talloze uitdagende bruggen.

Grachtwacht
Ook bij 'De Grachtwacht' houden Janny en André even stil. In dit brugwachtershuisje coördineren biologen Auke-Florian en Liselotte hun strijd tegen plastic in de Leidse grachten. Dan stappen Janny en André over op hun vertrouwde boot: de Pollux, en wordt koers gezet richting de Kagerplassen en eindbestemming Katwijk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Denkend aan Holland


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV