Astrid krijgt nieuwe man Ruud op bezoek in B&B Vol liefde: ‘Eenrichtingsverkeer’

Astrid krijgt nieuwe man Ruud op bezoek in B&B Vol liefde: ‘Eenrichtingsverkeer’

Astrid krijgt in B&B Vol liefde haar derde man over de vloer om mee te daten. Een eerste goede kennismaking zat er niet in, toen gingen haar kinderen voor. Maar in de ochtend stelt Astrid zich toch even voor en vervolgens hebben ze een gesprek. Ruud is erg nieuwsgierig naar Astrid, maar andersom geldt dat nog niet echt. “Ik heb 64 vragen gesteld aan haar. En dan valt het me wel op dat het eigenlijk een soort eenrichtingsverkeer is. Maar misschien is het de onwennigheid nog, misschien is het de situatie. Twee mannen in huis...”

Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Astrid krijgt nieuwe man Ruud op bezoek in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: ‘Eenrichtingsverkeer’ Astrid krijgt in B&B Vol liefde haar derde man over de vloer om mee te daten. Een eerste goede kennismaking zat er niet in, toen gingen haar kinderen voor. Maar in de ochtend stelt Astrid zich toch even voor en vervolgens hebben ze een gesprek. Ruud is erg nieuwsgierig naar Astrid, maar andersom geldt dat nog niet echt. “Ik heb 64 vragen gesteld aan haar. En dan valt het me wel op dat het eigenlijk een soort eenrichtingsverkeer is. Maar misschien is het de onwennigheid nog, misschien is het de situatie. Twee mannen in huis...” Bekijk de video van B&B Vol liefde hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Oh oh: verklapt Ted (B&B Vol Liefde) hier de uitkomst van het programma? Bekijk deze video » Video: heeft Hans uit B&B Vol liefde zijn bed & breakfast te koop staan? Bekijk deze video »
TV :
Astrid krijgt nieuwe man Ruud op bezoek in B&B Vol liefde: ‘Eenrichtingsverkeer’Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV