Video: hulpdiensten zoeken overboord geslagen man (22) in de Maas

Video: hulpdiensten zoeken overboord geslagen man (22) in de Maas

Een man van 22 jaar uit Sint-Michielsgestel is sinds woensdagavond vermist nadat hij overboord is geslagen toen hij met anderen op een boot zat op de Maas. Hulpdiensten zijn een zoektocht gestart, deze is donderdagochtend hervat nadat het woensdagavond te donker werd. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Video: hulpdiensten zoeken <em>overboord geslagen</em> man (22) in de Maas Een man van 22 jaar uit Sint-Michielsgestel is sinds woensdagavond vermist nadat hij overboord is geslagen toen hij met anderen op een boot zat op de Maas. Hulpdiensten zijn een zoektocht gestart, deze is donderdagochtend hervat nadat het woensdagavond te donker werd. Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. RTL Nieuws: doden en gewonden na afbreken gletsjer in Italië (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Lichaam van meisje gevonden na kanodrama Veluwemeer Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's