Shownieuws: Chrissy Teigen is opnieuw zwanger na miskraam

Shownieuws: Chrissy Teigen is opnieuw zwanger na miskraam

Chrissy Teigen is weer zwanger, dit laat het 36-jarige model weten op haar Instagramaccount. Haar echtgenootzanger John Legend deelt op zijn account een foto van haar met haar buikje met als bijschrijft vijf hartjes. De twee zijn nog steeds stapelverliefd. Bekijk de video hieronder.

Verloren
Eind 2020 verloren Teigen en Legend hun ongeboren kind na 20 weken, iets waarover Teigen openlijk sprak via sociale media om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. Bekijk de Instagrampost met een opnieuw zwangere Chrissy hieronder.

<em>Shownieuws</em>: Chrissy Teigen is opnieuw zwanger na miskraam Chrissy Teigen is weer zwanger, dit laat het 36-jarige model weten op haar Instagramaccount. Haar echtgenootzanger John Legend deelt op zijn account een foto van haar met haar buikje met als bijschrijft vijf hartjes. De twee zijn nog steeds stapelverliefd. Bekijk de video hieronder. VerlorenEind 2020 verloren Teigen en Legend hun ongeboren kind na 20 weken, iets waarover Teigen openlijk sprak via sociale media om dit onderwerp uit de taboesfeer te halen. Bekijk de Instagrampost met een opnieuw zwangere Chrissy hieronder.
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's