Een huis vol: honden ontsnappen als moeder Buddenbruck wil vertrekken

Een huis vol: honden ontsnappen als moeder Buddenbruck wil vertrekken

In Een huis vol moeten vader en moeder Buddenbruck voor maar liefst 11 kinderen zorgen. Maar dat is niet het enige, ze hebben ook nog honden. Dus als moeder Thaila eindelijk denkt te kunnen vertrekken als oma op de kinderen past, ontsnappen de honden en moet ze er snel achteraan...

Bekijk de beelden van Een huis vol hieronder.

Een huis vol is dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een huis vol</em>: honden ontsnappen als moeder Buddenbruck wil vertrekken In Een huis vol moeten vader en moeder Buddenbruck voor maar liefst 11 kinderen zorgen. Maar dat is niet het enige, ze hebben ook nog honden. Dus als moeder Thaila eindelijk denkt te kunnen vertrekken als oma op de kinderen past, ontsnappen de honden en moet ze er snel achteraan... Bekijk de beelden van Een huis vol hieronder. Een huis vol is dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Een huis vol gemist? Jennie Jellies viert haar Sweet Sixteen feestje Bekijk deze video » Een Huis Vol: De Cudoghams gaan naar de Dodenherdenking en raken kind kwijt (video) Bekijk deze video »
TV :
Een huis vol: honden ontsnappen als moeder Buddenbruck wil vertrekkenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV