Peter Gillis loog over incident: hoe geloofwaardig is Gillis nog? (Shownieuws)

Peter Gillis loog over incident: hoe geloofwaardig is Gillis nog? (Shownieuws)

Eerder deden er verhalen de ronde dat Peter Gillis een nacht in de cel zou hebben doorgebracht vanwege mishandeling van Nicol. De realitysterren ontkenden en spraken zelfs van 'fake nieuws'. Nu blijkt het verhaal toch te kloppen en Gillis betuigt spijt. "De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen." In Shownieuws wordt dit hele verhaal in kaart gebracht, hoe geloofwaardig is deze steenrijke familie nog?

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Peter Gillis loog over incident: hoe geloofwaardig is Gillis nog? (<em>Shownieuws</em>) Eerder deden er verhalen de ronde dat Peter Gillis een nacht in de cel zou hebben doorgebracht vanwege mishandeling van Nicol. De realitysterren ontkenden en spraken zelfs van 'fake nieuws'. Nu blijkt het verhaal toch te kloppen en Gillis betuigt spijt. "De heer Gillis en zijn partner Nicol betreuren dat een incident in de privésfeer in mei van dit jaar heeft geleid tot inschakeling van de politie. Er is geen aangifte gedaan, en strafvervolging vindt dan ook plaats tegen de wil van alle betrokkenen." In Shownieuws wordt dit hele verhaal in kaart gebracht, hoe geloofwaardig is deze steenrijke familie nog? Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: reactie Talpa op 'incident' Peter Gillis & Nicol Bekijk deze video » Peter Gillis met reactie op vermeende mishandeling: "Ontzettend spijt" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV