Richard tegen ‘koningin’ Maureen in B&B Vol liefde: ‘Trek je werkbroek aan’

Richard tegen ‘koningin’ Maureen in B&B Vol liefde: ‘Trek je werkbroek aan’

Donderdag 4 augustus 2022 om 10:25

Maureen had in B&B Vol liefde wel wat meer verwacht van de verzorgende kant van Richard, zo vertelt ze aan Simone. Maar haar date is niet blij met dit ‘geroddel’. “Deze prinses die acht jaar alleen is, denkt dat de wereld om haar draait”, aldus Richard. “Eigenlijk ben ik in staat om te zeggen: trek je werkbroek aan, ga maar even naar de tuin onkruid trekken. Daar draait het hier uiteindelijk om. Maar als mevrouw denkt dat ze de koningin is, dan zit ze hier op de verkeerde plek.”

Bekijk de beelden van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Richard tegen ‘koningin’ Maureen in <em>B&amp;B Vol liefde</em>: ‘Trek je werkbroek aan’ Maureen had in B&B Vol liefde wel wat meer verwacht van de verzorgende kant van Richard, zo vertelt ze aan Simone. Maar haar date is niet blij met dit ‘geroddel’. “Deze prinses die acht jaar alleen is, denkt dat de wereld om haar draait”, aldus Richard. “Eigenlijk ben ik in staat om te zeggen: trek je werkbroek aan, ga maar even naar de tuin onkruid trekken. Daar draait het hier uiteindelijk om. Maar als mevrouw denkt dat ze de koningin is, dan zit ze hier op de verkeerde plek.” Bekijk de beelden van B&B Vol liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. B&B Vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B Vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Sylvia uit B&B Vol Liefde: "Ik zoek een man die mijn helderziendheid accepteert" Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: charmeur Tjerk imponeert Teds vriendin Rita Bekijk deze video »
TV :
Richard tegen ‘koningin’ Maureen in B&B Vol liefde: ‘Trek je werkbroek aan’

Actuele video's

Meer actuele video's