Bibi Breijman emotioneel in video na vreemdgaan Waylon: ‘Voelde me een slechte moeder’

Bibi Breijman emotioneel in video na vreemdgaan Waylon: ‘Voelde me een slechte moeder’

Bibi Breijman laat van zich horen in een video, nadat naar buiten is gekomen dat haar geliefde Waylon vreemdging. De influencer kreeg dit nieuws om haar oren in haar kraamtijd, 23 mei beviel ze van zoontje Chester. “Je bent heel erg kwetsbaar, boos en verdrietig. Van alles, dat was ik ook. Mijn eerste reactie was: fucking shock. Dit kan niet. Waar was ik, wie ben jij? Vervolgens pleur je iemand het huis uit, en dat lost je vragen en verdriet niet op.”

Lees verder onder de video.

Bibi Breijman emotioneel in video na <em>vreemdgaan Waylon</em>: ‘Voelde me een slechte moeder’ Bibi Breijman laat van zich horen in een video, nadat naar buiten is gekomen dat haar geliefde Waylon vreemdging. De influencer kreeg dit nieuws om haar oren in haar kraamtijd, 23 mei beviel ze van zoontje Chester. “Je bent heel erg kwetsbaar, boos en verdrietig. Van alles, dat was ik ook. Mijn eerste reactie was: fucking shock. Dit kan niet. Waar was ik, wie ben jij? Vervolgens pleur je iemand het huis uit, en dat lost je vragen en verdriet niet op.” Lees verder onder de video. Pijnpunt voor Bibi zijn haar kinderenBreijman had door de bekentenis van Waylon een zware kraamtijd. “Ik voelde me een hele slechte moeder, dat ik voor mijn gevoel niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd, die dat echt zo verdiende”, aldus een emotionele Bibi. “Dat is het enige pijnpunt wat me nog steeds heel erg raakt, dat zijn mijn kinderen. Dat is ook een soort beschermmodus naar mijn hele gezin, daar hoort Willem ook bij.” Bekijk de video van Bibi Breijman hierboven. Martien Meiland reageert op vreemdgaan Waylon: "Gebeurt in Nederland dagelijks" Bekijk deze video » Waylon: 'Bibi en ik gaan het met elkaar oplossen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Bibi Breijman emotioneel in video na vreemdgaan Waylon: ‘Voelde me een slechte moeder’

Pijnpunt voor Bibi zijn haar kinderen
Breijman had door de bekentenis van Waylon een zware kraamtijd. “Ik voelde me een hele slechte moeder, dat ik voor mijn gevoel niet helemaal toegewijd was aan die kleine lieverd, die dat echt zo verdiende”, aldus een emotionele Bibi. “Dat is het enige pijnpunt wat me nog steeds heel erg raakt, dat zijn mijn kinderen. Dat is ook een soort beschermmodus naar mijn hele gezin, daar hoort Willem ook bij.”

Bekijk de video van Bibi Breijman hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's