3Doc: Van de andere kant gemist? Bekijk hier de hele uitzending

3Doc: Van de andere kant gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: Van de andere kant

3Doc: Van de andere kant gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de documentaire Van de andere kant onderzoekt Tim den Besten of je iemands seksuele voorkeur kan beïnvloeden en scherpt zijn visie op zijn eigen seksualiteit aan. Daarbij gaat hij geen enkele ontmoeting uit de weg. IdeologieSteeds meer mensen op het Europese continent beschouwen LHBTQIA+ niet als een verzamelnaam voor seksuele voorkeuren, maar als een ideologie die gepropageerd wordt. Dat heeft tot gevolg dat er verspreid door Europa bijzondere bijeenkomsten worden georganiseerd door tegenstanders van niet-heteroseksuele voorkeuren. VrijTim bezoekt een internationale conferentie waar wetenschappers, therapeuten en zogeheten ex-gays elkaar treffen. Zij zijn voorstander van conversietherapie of 'homogenezing'. Op een middelbare school in Nederland ziet hij juist hoe fluïde en vrij de jonge generatie is op het gebied van gender en seksuele oriëntatie. Bekijk ook Tim den Besten bij Jinek: "Ik vond in docu een mooie visie op onze hokjes" Bekijk deze video » Let's Talk About Sex: "Vandaag ga ik op date met een 'gehuurde' vriendin" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de documentaire Van de andere kant onderzoekt Tim den Besten of je iemands seksuele voorkeur kan beïnvloeden en scherpt zijn visie op zijn eigen seksualiteit aan. Daarbij gaat hij geen enkele ontmoeting uit de weg.

Ideologie
Steeds meer mensen op het Europese continent beschouwen LHBTQIA+ niet als een verzamelnaam voor seksuele voorkeuren, maar als een ideologie die gepropageerd wordt. Dat heeft tot gevolg dat er verspreid door Europa bijzondere bijeenkomsten worden georganiseerd door tegenstanders van niet-heteroseksuele voorkeuren.

Vrij
Tim bezoekt een internationale conferentie waar wetenschappers, therapeuten en zogeheten ex-gays elkaar treffen. Zij zijn voorstander van conversietherapie of 'homogenezing'. Op een middelbare school in Nederland ziet hij juist hoe fluïde en vrij de jonge generatie is op het gebied van gender en seksuele oriëntatie.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV