Ferdi Stofmeel noemt bijzonder meer in De slimste mens: ‘Dan weet ik het niet-meer’

Ferdi Stofmeel noemt bijzonder meer in De slimste mens: ‘Dan weet ik het niet-meer’

In De slimste mens doet Ferdi Stofmeel zijn uiterste best om het juiste meer op te noemen als hij een kaart van Nederland voor zijn neus krijgt. De acteur noemt van alles op, maar dan komt hij bij een heel bijzonder meer terecht. “Dan weet ik het niet-meer.”

Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder.

De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Ferdi Stofmeel noemt bijzonder meer in <em>De slimste mens</em>: ‘Dan weet ik het niet-meer’ In De slimste mens doet Ferdi Stofmeel zijn uiterste best om het juiste meer op te noemen als hij een kaart van Nederland voor zijn neus krijgt. De acteur noemt van alles op, maar dan komt hij bij een heel bijzonder meer terecht. “Dan weet ik het niet-meer.” Bekijk het fragment van De slimste mens hieronder. De slimste mens is elke werkdag rond 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. De slimste mens: Maarten van Rossem werd uitgescholden voor lul: ‘Lollig moment’ Bekijk deze video » Video: Maarten van Rossem geslacht door Shownieuws na opmerking over Johnny Depp Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV