Beluister 'Vandaag in de krant' op Nick & Simon-hit 'Pak maar m'n hand' (video)

Beluister 'Vandaag in de krant' op Nick & Simon-hit 'Pak maar m'n hand' (video)

Nick Schilder en Simon Keizer zijn in een juice vlog van Yvonne Coldeweijer zwart gemaakt. Volgens Yvonne hebben ze het aan hun zelf te danken. De twee mannen zouden veelvuldig vreemd zijn gegaan met tientallen vrouwen. Volgens Yvonne zou Nick deze 'wilde tijd' nu achter zich hebben gelaten. Is dit de oorzaak van de mogelijke breuk tussen Nick en Simon? Wil Nick niets meer met Simon te maken hebben? Radio 538 maakt er een nummer over.

Vandaag in de krant
Woensdag hebben Nick en Simon bevestigd dat er soloplannen zijn, of ze uit elkaar gaan is niet zeker. De radiozender Radio 538 laat de hit van dit duo 'Pak maar m'n hand' horen met een humoristische tekst. Beluister het nummer 'Vandaag in de krant' hieronder.

Beluister 'Vandaag in de krant' op <em>Nick &amp; Simon</em>-hit 'Pak maar m'n hand' (video) Nick Schilder en Simon Keizer zijn in een juice vlog van Yvonne Coldeweijer zwart gemaakt. Volgens Yvonne hebben ze het aan hun zelf te danken. De twee mannen zouden veelvuldig vreemd zijn gegaan met tientallen vrouwen. Volgens Yvonne zou Nick deze 'wilde tijd' nu achter zich hebben gelaten. Is dit de oorzaak van de mogelijke breuk tussen Nick en Simon? Wil Nick niets meer met Simon te maken hebben? Radio 538 maakt er een nummer over. Vandaag in de krantWoensdag hebben Nick en Simon bevestigd dat er soloplannen zijn, of ze uit elkaar gaan is niet zeker. De radiozender Radio 538 laat de hit van dit duo 'Pak maar m'n hand' horen met een humoristische tekst. Beluister het nummer 'Vandaag in de krant' hieronder. Bekijk ook Vanavond in Onmogelijke Duetten: Nick en Simon over springkussen in kleedkamer Bekijk deze video » Zien: iconisch duo Nick en Simon lijkt uit elkaar te gaan Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV